Аварийно отключване

 • Дублиране на автоключ

 • Дублаж на автоключове

   

  В нашите ключарски ателиета можете да поръчате изработката на дубликат на всички видове автомобилни ключове.

   

  Вижте повече

   


 • Автомобилен ключ с чип

 • Автомобилни ключове с чип

   

  Разполагаме със специализирана апаратура за програмиране на транспондерни чипове за автомобили.

   

  Вижте повече

   

 • Аварийно отключване

 • Аварийно отключване

   

  Извършваме денонощно посещения за аварийно отключване на Вашия автомобил на място- 24 часа, 7 дни в седмицата.

   

  Вижте повече

   

Аварийно отключване

Avtoklucharvarna.com разполага с голям брой и разнообразни заготовки за автомобилни ключове, авто дистанционни и резервни бутони за ключове за почти всякакви модели автомобили. Ако не разполагате с резервен ключ, а изгубите Вашия, обадете се на aвтоключар Варна на 0885 585 050 за предварителна консултация и ако се наложи – наш ключар ще се отзове на място.Аварийно отключване на кола

В AVTOKLUCHARVARNA.com предлагаме спешни автомобилни ключарски услуги до мястото, посочено от клиента. Нашата цел е да предоставим тази услуга максимално бързо – ако е нужно бързо реагиране на момента, а също можем да се отзовем и на адрес и в час, посочени от клиента. Нашите ключари специалисти са оборудвани с всякакви инструменти за всеки тип кола – лек автомобил, мини ван, пикап, автомобили за специфични дейности.

Независимо дали сте на път, в офиса или у дома, можете да се обадите на 24 часовата ни линия за спешни случаи на 0885 585 050.
Най-често срещаните причини за нужда от аварийно отключване са:

 • заключена кола;

       • забравени ключове в колата;

       • загубени ключове;

       • счупен ключ в ключалката и много други;

Ремонт на автоключалкиЧесто пъти при блокирал патрон или ключалка на автомобила не е нужно да разбивате вратата или да давате допълнително средства за нови елементи (ключове, патрони, имобилайзери и т.н.). Нужно е да обясните на кратко по телефона и наш сертифицираните ключар ще прецени можете ли да се справите сами или ще е нужно да реагират бързо самите те и на място да осъществят ремонт, инсталация или каквото друго е нужно.

За повече информация предварително сме публикували ценова листа в раздел „Цени“!
Нашите ключари са насреща за всички автоаварийна ключарски услуги във Варна и в областта. Ние сме експерти както в обичайни ситуации със заключващите системи, така и с монтаж и възстановяване на всички автомобили и превозни средства.