Програмиране на имобилайзер

 • Дублиране на автоключ

 • Дублаж на автоключове

  В автоключарско ателие изработваме дубликат на всички видове автомобилни ключове.
  Вижте повече
 • Автомобилен ключ с чип

 • Автомобилни ключове с чип

  Разполагаме със специализирана апаратура за програмиране на транспондерни чипове за автомобили.
  Вижте повече
 • Аварийно отключване

 • Аварийно отключване

  Извършваме посещения на адрес за аварийно отключване на Вашия автомобил. Обадете се на +359 88 531 5697
  Вижте повече

Програмиране на имобилайзер

Имобилайзер (immobilizer) е система за предпазване от Програмиране на имобилайзеркражба на автомобилите, която става популярна в началото на 90-те години. Чрез тази система не се позволява неоторизирано стартиране на двигателя на Вашия автомобил. Наличието на имобилайзер предпазва от кражби, но понякога предизвиква проблеми на собствениците на автомобила, свързани с невъзможност да запалят автомобила си по някаква причина. При всяка марка и модел автомобил причината би могла да бъде различна, също така и поправката  (ремонт или премахване на устройството), която е нужна, е различна.

Най-добре е да се допитате до ключар, ако не сте сигурни. Ние бихме могли да Ви консултираме по телефона на 088 531 5697 за най-обща представа какво да очаквате. Както споменахме по-горе, програмирането и поправката на имобилайзера завидят от Вашия автомобил – при някой автомобили нужната информация за устройството е в компютъра на двигател, при други  самата помпа (ако автомобилът Ви е дизелов най-често). Друга имобилайзерна система, с която разполагат вече всички нови мофдели автомобили, е т. нар. инфраред предавател, който е  монтиран в ключа на колата и чрез който се изпраща код за стартиране на двигателя.

При всеки случай е хубаво да се свържете с наш ключар, да уточните какъв е проблема и да може той да Ви консултира дали ще е нужно да дойдете на място в ключарското ателие и дали ще е нужен и автомобила Ви или проблемът може да бъде разрешен и без него. Можете да получите информация за приблизителна сума, която ще Ви струва. Това зависи колко конкретна информация можете да дадете по телефона.

Предлагаме пограмиране на имобилайзери на най-различни видове автомобили: Alfa Romeo, BMW, Audi, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Subaru, Suzuki, Smart, Toyota, Volkswagen и т.н.

Нашите техници работят с широка гама от автомобилни ключове: от по-старите модели ключове, до такива с имобилайзери и дистанционно управление. Ние използваме някои от най-новите инструменти за автомобилна диагностика включително скенери, машини за рязане и програмиране на ключове.

 

Програмирането на имобилайзер се налага, ако ключовете са били изгубени, откраднати или просто е нужно да бъде изкаран резервен ключ.

 

Друг случай, в който е нужно програмиране на това устройство, е за изтриване на информация за вече ненужни или загубени ключове.

 

Устройството се състои в:

   • Четене на ключове от паметта на имобилайзера;Имобилайзер

 

 

 

  • Деактивиране на ключове, които вече не се притежават от собственика на колата;

  • Меню-ръководство при програмирането;

  • Програмиране на дистанционно управление;

  • Софтуер с пълна база данни, съдържаща всички най-важни марки на превозни средства.