Ремонт на автоключалки

 • Дублиране на автоключ

 • Дублаж на автоключове

  В автоключарско ателие изработваме дубликат на всички видове автомобилни ключове.
  Вижте повече
 • Автомобилен ключ с чип

 • Автомобилни ключове с чип

  Разполагаме със специализирана апаратура за програмиране на транспондерни чипове за автомобили.
  Вижте повече
 • Аварийно отключване

 • Аварийно отключване

  Извършваме посещения на адрес за аварийно отключване на Вашия автомобил. Обадете се на +359 88 531 5697
  Вижте повече

Ремонт на автоключалки

Ремонт на автоключалкиAVTOKLUCHARVARNA.com предлагаме ключарски услуги в широк радиус във Варна. Нашите ключари са обучени по най-високите професионални стандарти и са квалифицирани в областта на заключващите механизми и входни техники, изготвяне на ключове, код отстраняване, подмяна и повторно кодиране на ключалки на автомобили и превозни средства.

Защо е нужен ремонт на ключалката?

Ремонт и възстановяване на автоключалки (врати, багажници, запалване) обикновено се налага, ако ключалката е разбита, разхлабена или износена. В първия случай, разбира се, нужна е моментална подмяна. Ако причината не е чужда злонамерена намеса, тогава най-добре е да се консултирате с автоключар до каква степен е изхабена самата ключалка и нужна ли е подмяната ѝ или старата би могла да бъде поправена. Не забравяйте, че предлагаме и услуга „Пренареждане на автоключалки“ – често пъти това е по-удачния и евтин вариант. Такава опция е препоръчителна при изгубен ключ. Пренареждането на ключалка представлява смяна на комбинацията, така че тя да се отключва със съвсем различен клчю и стария такъв става неизползваем.

Ремонт на автоключалка се налага да се направи когато тя започне да не работи добре, върти се трудно, не отключва и не заключва гладко и се налага да намествате ключа за да сработи.

Ремонт на автоключалкa

Причините за повреди най-често са дългогодишната експлоатация, износване на ключа и на пиновете в ключалката, злонамерени действия, опити за проникване в автомобила, при които се цели механическа повреда на заключващия механизъм и преодоляването му.

Ремонта на автоключалка се извършва след като ключалката се свали от вратата на автомобила. Според модела на автомобила свалянето на ключалката може да се извърши след сваляне на вътрешния панел на вратата или чрез развиване на секретен болт, без разглобяване като при повечето автомобили от VAG групата. Ремонтът е свързан с подмяна на повредени части от целия механизъм, ако е възможно, или подмяна с нова и пренареждане на ключалката по ключа на клиента.