Ремонт на дистанционни

  • Дублиране на автоключ

  • Дублаж на автоключове

    В автоключарско ателие изработваме дубликат на всички видове автомобилни ключове.
    Вижте повече
  • Автомобилен ключ с чип

  • Автомобилни ключове с чип

    Разполагаме със специализирана апаратура за програмиране на транспондерни чипове за автомобили.
    Вижте повече
  • Аварийно отключване

  • Аварийно отключване

    Извършваме посещения на адрес за аварийно отключване на Вашия автомобил. Обадете се на +359 88 531 5697
    Вижте повече

Ремонт на дистанционни

 

Kопиране на дистанционниДистанционно за колата е едно от най-удобните изобретения за автомобили през последните години. То позволява заключване и отключване на колата с натискането на един бутон и то от разстояние. Понякога се налага възстановяване или препрограмиране на дистанционното на автомобила. При някои видове коли този процес е голямо предизвикателство (възраст на автомобила, подменени елементи и т.н.). За щастие, въоръжени с правилната информация, нашите ключари биха могли да възстановят/ коригират информацията в рамките на броени минути.

Повечето автомобили са оборудвани с такива системи за централно дистанционно заключване. За тази цел се използват дистанционни управления, които са захранвани от батерия. Най-често срещаният проблем с тях е слабата батерия. Със специален апарат се измерва до каква степен е отслабнала батерията и би могло да се разбере дали проблемът идва от там. Предлагаме услуга – смяна на батерията.

Има случаи, когато проблемът е, че кутийката или Ремонт на дистанционнибутоните са счупени и трябва да се сменят с нови. Може причината да е в замърсяване на електрониката, износване или разпоени микробутони или някои от елементите на автомобилното Ви дистанционно е дал дефект. В този случай най-добре се консултирайте с наш сертифициран ключар (най-добре елате на място в ключарското ни ателие заедно с дистанционното). На място ще може да се прецени дали то позволява да бъде копирано, ако се налага или да му се смени някой от елементите. Разполагаме с диагностична апаратура за дистанционни управления, измервателна техника, както и с резервни части.

Друга услуга, която предлагаме, е програмиране на дистанционно, ако автомобилът няма такова. Разполагаме с подходящата апаратура за това, но е нужна предварителна консултация с наш ключар, който ще може да диагностицира възможностите на автомобила.

Имайте предвид, че понякога се случва след подмяна на батерия или друга корекция на автомобилното дистанционно, то да не запазва синхронизацията си с автомобила. Хубаво е автомобилът Ви също да е на разположение на ключарите ни, за да може това да бъде установено на момента и съответно да бъдат взети нужните мерки – с подходящо оборудване и софтуер.